Retourneren
  info@danaruitersport.nl       0299 428842  Winkelwagen
1572455702 logo gevel totaa

Retourneren

 

Ben je toch niet helemaal tevreden over je aankoop? Geen zorgen, van ons krijg je 14 dagen bedenktijd.
Zorg er wel voor, dat het artikel ongebruikt, onbeschadigd, voorzien is van de kaartjes en in de originele verpakking wordt teruggebracht, zodat wij het artikel weer in goede staat in ontvangst kunnen nemen.

Retourneren in de winkel is gratis.

Wil je retour sturen? Schrijf het retouradres duidelijk op het pakket. Geef dan je pakket af bij het postkantoor en bewaar het afleverbewijs goed tot je pakketje bij ons is aangekomen.
Het terugsturen van je bestelling is op eigen risico. 

Stuur je de hele bestelling terug, dan ontvang je het totale aankoopbedrag weer terug op je rekening. Dus ook de eventuele verzendkosten van je originele bestelling. 
Stuur je een deel van de bestelling terug, dan ontvang je alleen het aankoopbedrag van deze artikelen terug. Je krijgt in dat geval niet de eventuele verzendkosten van je originele bestelling terug. 

De verzendkosten voor het terugsturen zijn altijd voor je eigen rekening.

Na ontvangst van je retourzending sturen wij je een bevestigingsemail en zullen wij het bedrag uiterlijk binnen 14 dagen terugstorten op je rekening. 

Retouradres:
Dana Ruitersport
Westerstraat 47
1441 AR Purmerend

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN